Lisa Nielsen

Smerter i leddene

Ofte får vi for meget fed mad, alkohol, sukker og hvedemel. Dette giver for megen syre i kroppen og for megen syre vil med tiden give bl.a. smerter i leddene – en inflammations-tilstand. For at få noget af syren renset ud af kroppen og fjernet inflammationen, skal vi have mere basedannende fødevarer.

Fødevarer der danner base er bl.a. renset ionisk vand (Kangen og Chanson maskiner laver vand med en ph-værdi på 9,5) agurk, bladselleri, avocado, grøntsagsjuicer og meget mere.

Bare ved at ændre kosten kan man opnå rigtig meget ift. helbredet. Når kroppen har for megen syre, vil produktionen af mavesyre ofte blive reduceret. Dette er fordi, at når der er så megen syre i kroppen, vil kroppen altid prøve at kompensere, og dette gør den ved at nedsætte produktionen af mavesyre. Kroppen tænker, at der allerede er for megen syre, og så giver det ikke mening at producere mere syre. Dette giver yderligere en ubalance ift. fordøjelsen.

Desuden har rigtig mange forskellige skævheder i skeletmuskulaturen. Det kan stamme fra fx. bækken eller skulder og fælles for alle skævheder er, at det altid også vil give skævheder mindst ét andet sted i kroppen. Vi kan være født med en lille skævhed eller rotation i bækkenet, og somme tider mærker vi det med smerter i leddene, og andre gange har kroppen kompenseret i så mange år, så vi næsten ikke mærker det længere. Vi kan tage til en osteopat, kranio-sakral-terapeut eller kiropraktor, men afhængig af årsagen til skævheden, vil behandlingen ikke holde. Dette er fordi, at kroppen er et stort energifelt, og der kan ligge energetiske ubalancer, som trækker kroppen skævt.

Kroppen har 14 meridianbaner, 7 chakraer og 7 aurafelter. Alle disse frekvenser skal være i balance, og køre på den helt rigtige frekvens. For mit vedkommende har jeg haft rotation i bækkenet gennem mange år, og er blevet korrigeret gange mange, men hver gang har det holdt i under et døgn. Nu hvor jeg har fået alle mine frekvenser i balance, er jeg ikke længere skæv, og mine skuldre, som før var roteret fremad, de sidder nu klistret tilbage. Jeg har aldrig kunne sidde ret op og ned i en stol før, men det gør jeg nu.

Jeg starter en behandling med at se efter skævheder, rotation og midtlinieforskydning hele vejen op gennem kroppen. Herefter laver jeg forskellige tests og vil finde frem til nogle ubalancer, som jeg til sidst korrigerer. De fleste mærker tydelig forskel med det samme, men kroppen skal også have tid til at tilpasse sig den nye “form”. Alt er selvfølgelig individuelt, men det vil altid kræve en opfølgning, og du skal regne med 2-4 behandlinger. Afhængig af din tilstand vil jeg evt. anbefale dig at supplere behandlingen hos en osteopat eller kraniosakralterapeut. Behandlingen er helt smertefri, og jeg går ikke ind og fysisk manipulerer med din krop.

Smerter i leddene er ofte kun et symptom ud af flere problematikker, og selvom man kan gøre rigtig meget kostmæssigt og med frekvenser, så vil man ofte også have behov for at supplere med nogle kosttilskud og olier. Jeg vil selvfølgelig teste hvilke kosttilskud, der vil være optimale for lige netop din krop.