Lisa Nielsen

Generelt

En behandling starter med, at jeg laver journal og noterer alle de symptomer og ubalancer du har. Jeg noterer om du tager medicin, kosttilskud eller homøopati. I nogle tilfælde vil jeg bede dig om at tage dine kosttilskud med, så jeg kan teste, om de er gode til netop dig. Jeg har allerede mange testere, men kan selvfølgelig ikke have alle kosttilskud der produceres.

Når jeg har al den information jeg har brug for, går jeg igang med at lave forskellige tests. Det er individuelt, hvilke tests jeg benytter. Hvis du døjer med fx fødevareintolerans, så laver jeg ikke hver gang en specifik test. Alt er individuelt og bliver tilpasset lige netop til dig.

Når jeg afbalancerer de fundne ubalancer, så er det din egen krop, der fortæller mig, hvilke afbalancerings metoder, der skal bruges. Jeg har en bred vifte af metoder og det kan være alt fra fx. tryk på kæbemusklen til kosttilskud.

Ofte er man træt efter en behandling. Der er blevet flyttet overenergi til steder med for lidt energi, og man har fået forløst nogle traumer. Kroppen skal have ro til at være i sin nye tilstand og det er vigtigt at drikke godt med vand de følgende dage. Det er vigtigt, at du ikke booker andre behandlinger samme uge. Det bliver alt for meget for kroppen og i stedet for at blive helbredt, så bliver den bare forvirret.